Intrebari frecvente

Aromaterapie cu responsabilitate.

Difuzarea uleiurilor esentiale nu este doar o modalitate de a parfuma casa, este o terapie care foloseste uleiuri esentiale potente, extrem de concentrate a caror utilizare necesita informare si responsabilitate.

In acest context dorim sa raspundem la cele mai intalnite intrebari, pentru ca tu sa te poti bucura in siguranta de beneficiile aromaterapiei.

Ai o intrebare? Trimite-o la consiliere.ecoterapia@gmail.com iar noi vom posta raspunsul tau.

Ce este un difuzor de aromaterapie?

Difuzorul de aromaterapie ajută la dispersarea uleiurilor esențiale în aer, folosind tehnologia cu ultrasunete. In consecință difuzarea se face la rece, fară a afecta proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. În funcție de uleiul folosit te poți bucura de beneficii aduse la nivel emotional, psihic cat si la nivelul aparatului respirator.

Pot folosi difuzorul pe post de umidificator?

In functie de mărimea suprafeței acoperite dar și de capacitatea totală a difuzorului, acesta poate ajuta la cresterea umiditatii cu 1-2%. Scopul unui difuzor este de a difuza uleiul esențial iar debitul de aburi este adaptat acestui scop.

Ce suprafață poate acoperii?

In funcție de modelul difuzorului. Difuzoarele cu capacitatea pănă la 150 ml sunt potrivite pentru birou și dormitor. Cele cu capacitate de 500 ml poti fi utilizate pentru spații de pâna la 40 mp

Pot fi folosite in camera bebelusului?

Da. Pot fi folosite in camera bebelusului in urmatoarele conditii: pentru bebe pana la 3 luni se poate folosi ca umidificator si ocazoinal pentru purificarea aerului. In aceasta situatie se va alege cu grija uleiul difuzat, se va reduce la sfert cantitatea de ulei esential folosita, iar difuzorul va fi pus in coltul opus fata de bebe.

Ce faci cu apa rămasă în difuzor?

Nu folosi apa și uleiul rămase în difuzorul de aromaterapie de pe o zi pe alta! În contact cu aerul uleiurile pot oxida si astfel isi pot pierde propietatile. Intr-un timp mai indelungat pot deveni chiar toxice! Pune în difuzor atât cât ai nevoie pentru o experiență aromaterapeutică binefăcătoare. În acest mod vei preveni risipa și vei avea beneficii maxime.
Loading...
Difuzor de aromaterapie cu ultrasunete Aroma Vulcano, 550 ml, cu telecomanda + BONUS

Cineva tocmai a cumparat acest produs

Difuzor de aromaterapie cu ultrasunete Aroma Vulcano, 550 ml, cu telecomanda + BONUS

10 un minut in urma

de la Bacau