Formular de inscriere Club Ecoterapia Aromatica®

Dragi entuziaști ai aromaterapiei,

Vă mulțumim pentru interesul manifestat și pentru că ați ales să vă alăturați comunității noastre. Ne-am încheiat cu succes perioada de înscrieri gratuite și suntem entuziasmați să vă anunțăm lansarea iminentă a platformei noastre exclusive de conținut. Acest nou spațiu virtual va fi locul unde veți găsi minicursuri captivante, rețete și informații despre arta aromaterapiei.

Pentru toți membrii care au profitat de oferta noastră gratuită, instrucțiunile de accesare a platformei vor fi trimise în curând pe adresa de e-mail furnizată la înscriere. Asigurați-vă că adresa contact@ecoterapia.ro este adăugată la lista de contacte pentru a nu rata comunicările și ofertele săptămânale care vă sunt dedicate.

De asemenea, suntem încântați să vă anunțăm că viitoarele înscrieri vor beneficia de un preț promoțional special. Invitați-vă prietenii și cunoștințele să se alăture comunității noastre vibrantă în perioada promoțională pentru a se bucura și ei de avantajele membrilor Ecoterapia Aromatica.

Vă așteptăm cu nerăbdare să explorați împreună secretele aromaterapiei și să vă îmbogățiți cunoștințele în acest domeniu fascinant. Vă mulțumim că sunteți alături de noi și pentru încrederea pe care ne-ați oferit-o.

Cu entuziasm și apreciere,

Echipa Ecoterapia Aromatica

 

De ce să te înscrii în Clubul Ecoterapia Aromatica?

Iată cele 6 motive pentru care mertită să te alături comunității:

 • Discounturi substanțiale. Vei avea posibilitatea să achiziționezi produsele preferate la cele mai bune prețuri de pe piață pentru întreaga gamă de produse, mult mai avantajos față de clienții obișnuiți,
  • De exemplu: Difuzorul de Aromaterapie Aroma Vulcano cu prețul de bază la 129lei, va putea fi achiziționat la numai 99 lei de către membrii clubului. 
   • Uleiurile Esențiale de asemenea vor fi listate cu un discount de până la -25% comparativ cu prețul afișat clienților obișnuiți.

    

   • Vei învăța cum să folosești eficient Uleiurile Esențiale. Acces la mini cursuri, articole și workshopuri.

   • Vei afla rețete și informații valoroase din surse de încredere. Rețete video, explicații și interacțiuni.

   • Acces la produsele, pachetele și ofertele create in excusivitate pentru membrii clubului. Unele produse și pachete vor fi accesibile doar pentru membrii.

   • Acces la grupul de Facebook privat. Vei găsi o comunitate pasionată de aromaterapie, live-uri și ghiduri

   • Consultanță personală cu aromaterapeutul nostru. Vei putea cere informații direct către un specialist.

   Va așteptăm în curând cu noul formular de înscriere!