Formular de inscriere Club Ecoterapia Aromatica®

Anunțam încheierea perioadei de înscrieri gratuite și lansarea platformei de conținut pentru Clubul de Aromaterapie Ecoterapia Aromatica.

 

Dragi membri ai Clubului de Aromaterapie,

Vă mulțumim că v-ați alăturat primului club de aromaterapie din România! Suntem încântați să vă anunțăm că perioada de înscrieri gratuite s-a încheiat cu peste 800 de membrii înscriși. Ne pregătim să trecem la următoarea etapă a clubului nostru, începând din Mai.

La această dată, vom lansa platforma dedicată de conținut, unde membrii înscriși vor avea acces la minicursuri, rețete și informații valoroase legate de aromaterapie. Toți membrii care s-au înscris în perioada gratuită vor primi instrucțiuni prin intermediul e-mailului cu privire la accesul pe noua platformă a clubului.

De asemenea, dorim să vă informăm că înscrierile ulterioare acestei date vor fi posibile la un preț promoțional. Așadar, dacă aveți prieteni sau cunoștințe care sunt interesați să se alăture clubului, încurajați-i să facă acest lucru începând cu luna Iunie, când vor avea din nou posibilitatea de a se înscrie.

Suntem nerăbdători să vă oferim cele mai bune resurse și să vă ajutăm să vă dezvoltați cunoștințele în domeniul aromaterapiei. Vă mulțumim încă o dată pentru încrederea acordată și vă așteptăm pe noua platforma de conținut!

Nu uitați sa treceti la favorite adresa de mail contact@ecoterapia.ro pentru a va asigura ca nu pierdeți ofertele săptămânale adresate exclusiv membrilor.

Cu apreciere,

Echipa Club Ecoterapia Aromatica.

 

De ce să te înscrii în Clubul Ecoterapia Aromatica?

Iată cele 6 motive pentru care mertită să te alături comunității:

 • Discounturi substanțiale. Vei avea posibilitatea să achiziționezi produsele preferate la cele mai bune prețuri de pe piață pentru întreaga gamă de produse, mult mai avantajos față de clienții obișnuiți,
  • De exemplu: Difuzorul de Aromaterapie Aroma Vulcano cu prețul de bază la 129lei, va putea fi achiziționat la numai 99 lei de către membrii clubului. 
   • Uleiurile Esențiale de asemenea vor fi listate cu un discount de până la -25% comparativ cu prețul afișat clienților obișnuiți.

    

   • Vei învăța cum să folosești eficient Uleiurile Esențiale. Acces la mini cursuri, articole și workshopuri.

   • Vei afla rețete și informații valoroase din surse de încredere. Rețete video, explicații și interacțiuni.

   • Acces la produsele, pachetele și ofertele create in excusivitate pentru membrii clubului. Unele produse și pachete vor fi accesibile doar pentru membrii.

   • Acces la grupul de Facebook privat. Vei găsi o comunitate pasionată de aromaterapie, live-uri și ghiduri

   • Consultanță personală cu aromaterapeutul nostru. Vei putea cere informații direct către un specialist.

    

   Dacă dorești să te alaturi clubului te așteptăm cu drag începând cu data de 2 Mai!