Termeni si conditii

Termeni și Condiții generale de utilizare a site-ului Ecoterapia.ro

 

 

Ecoterapia S.R.L  inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/6424/2019 detine si administreaza site-ul www.ecoterapia.ro  magazin on-line care ofera  si informatii despre produsele comercializate si campanii in desfasurare.  

Prezentul document stabileste termenii și conditiile in care orice persoana poate vizita sau accesa site-ul www.ecoterapia.ro. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile va rugam sa nu folositi site-ul, daca continuati sa utilizati site-ul nostru vom considera ca ati acceptat Termeni si Conditii.

Ecoterapia își rezervă dreptul de a schimba, corecta, modifica, adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime termenii și condițiile sau prețurile produselor prin postare pe Site fără nicio altă înștiințare.  

Site-ul ecoterapia.ro se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani sau minorilor cu varsta intre 14-18 ani care au acordul parintilor pentru vizitarea Site-ului.

Optand pentru inregistrare, Clientul se obliga sa furnizeze corect numele, adresa si alte informatii necesare in vederea operarii comenzilor plasate.

Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Ecoterapia

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista

Magazinul Online Ecoterapia isi desfasoara activitatea doar pe teritoriul Romaniei.

DREPTUL DE AUTOR

Ecoterapia detine dreptul de autor sau de folosinta asupra  continutului siteului - text si imagini

Daca ai observat oincalcare a dreptului de autor sesizata pe site te rugam sa ne trimiti un mail pe adresa sesizari.ecoterapia@gmail.com .

 TERMENI DE TRANSPORT

Produsele comercializate de catre ECOTERAPIA SRL sunt livrate folosind serviciul de curierat rapid Cargus și Fan Courier. Livram produsele noastre doar pe teritoriul Romaniei.

Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

 PLATA PRODUSELOR

Ecoterapia iti pune la dispozitie doua modalitati de plata:

  • Ramburs- Plata in numerar la livrare coletului
  •  Plata cu cardul online- plateste online cu card bancar si beneficiezi de cea mai simpla metoda de plata. Plata online este realizata de procesatorul de plati Mobilpay disponibil la adresa  https://www.mobilpay.ro/

 RECLAMATII

Toate reclamaţiile referitoare la lipsuri din colet, neconformitate produse, erori de facturare, alte produse primite decât cele comandate,  vor fi transmise de catre Cumpărător   în termen  maxim de 3 zile de la primirea produselor. Reclamaţiile primite după această perioadă, nu vor fi luate în considerare. Reclamatia va fi adresata departamentului specializat  la adresa de email: sesizari.ecoterapia@gmail.com. Odata cu notificarea scrisa se vor atasa si foto sau video, in functie de situatie.

 

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de ECOTERAPIA SRL beneficiaza de garantie de conformitate pentru o perioada de 24 luni de la data achizitiei pentru persoanele fizice. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerinţelor REGULAMENTULUI PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI UE nr.679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulament general privind protecția datelor) Ecoterapia are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi, în calitate de Client, prin completarea următoarelor informații: nume și prenume, adresa de livrare a produselor, număr de telefon, adresa de e-mail.

Scopul colectării datelor este acela de a livra produsele comandate iar durata stocarii datelor este pe perioada in care contul dumneavoastra este activ. Datele furnizare sunt stocate in contabilitate, conform legilor in viguare, pe facturile dumneavoastra de achizitie.

 

Conform REGULAMENTULUI PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI UE nr.679 din 27 aprilie 2016, beneficiezi de următoarele drepturi:

Drepturile utilizatorilor:  

- dreptul la informare (operatorul este obligat să încunoştinţeze persoana vizată cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);  

- dreptul de acces la date (inclusiv procedura exactă de urmat, adresa de e-mail folosită);  

- dreptul de intervenție asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevăzută în site); orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;  

- dreptul de opoziţie (persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări);  

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;  

- dreptul de retragere a consimțământului;  

- dreptul de a se adresa justiţiei;  

- dreptul la portabilitatea datelor  

- dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de protecție a datelor personale.  

- modalitatea de exercitare a drepturilor utilizatorilor enumerate mai sus (recomandăm e-mail-ul).  

Toate aceste drepturi le poți exercita prin e-mail la ecoterapia.mag@gmail.com contactând ofițerul pentru Protectia Datelor (DPO) prin adresa de e-mail menționată mai sus.

Ecoterapia S.R.L aplică toate măsurile tehnice și organizatorice pentru asigurarea securității datelor tale personale, protejării lor împotriva distrugerii, modificării, dezvăluirii ori accesului neautorizat asupra lor.

 

Politica de confidențialitate

S.C ECOTERAPIA S.R.L. are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal completate de catre client in momentul plasarii unei comenzi pe site-ul www.ecoterapia.ro;

 - Tertii care au acces la datele dumneavoastra cu caracter personal sunt companiile de curierat cu care alegeti sa se faca livrarea, Fan Courier sau Urgent Cargus. Daca optati pentru plata online prestatorul de plati Netopya are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal, firma de evidenta contabila.

- scopul prelucrării datelor respective (de obicei efectuarea comenzii şi livrarea);