Regulament campanii

Regulament  general de desfasurare a campaniilor  Ecoterapia


Regulamentul de participare/desfăşurare este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant la adresa www.ecoterapia.ro.

    Organizatorul campaniilor
Organizatorul campaniilor online publicate pe site-ul Ecoterapia este SC ECOTERAPIA SRL, cu Sediul Social în Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 21, bl.4, sector 4, Bucureşti. CUI: RO 41118705, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/6424/2019, adresa de email ecoterapia.mag@gmail.com, telefon contact: 0767540149

     Durata. Locul desfăşurării
Campaniile Ecoterapia se desfăşoară periodic în mediul online atât pe site-ul www.ecoterapia.ro cât şi pe paginile de social media precum Instagram şi Facebook Ecoterapia
Perioada de reducere a produselor aflate în campanie este prezentata în bannerul de prezentare a acesteia şi în regulamentul promoţiei.

    Produse participante la campanie
Produsele aflate în campanie sunt produse comercializate pe site-ul www.ecoterapia.ro şi sunt prezentate în bannerul de prezentare al campaniei sau sunt semnalate în cadrul site-ului printr-un ecuson cu numele campaniei.

    Dreptul şi condiţiile de participare
Participarea la campaniile Ecoterapia este gratuită pentru orice persoană fizică care îndeplineşte următoarele condiţii:

    Are domiciliul sau reşedinţa în România;
    Are peste 18 ani;
    Achiziţionează unul sau mai multe produse participante la promoţie în perioadă menţionată.

    Modul de desfăşurare a campaniilor promoţionale
Modul de desfăşurare al fiecărei campanii prezentate atât pe site-ul www.ecoterapia.ro cât şi pe paginile de Facebook sau Instagram va fi descris în bannerul de prezentare sau în conţinutul postării.

Condiţiile de retur şi service se păstrează şi pe parcursul campaniilor la fel. Condiţiile de retur şi service se regăsesc pe site-ul www.ecoterapia.ro la rubrică Meniu Tehnic.

    Modalitate identificare şi cumpărare
Campaniile Ecoterapia sunt vizibile atât pe site-ul www.ecoterapia.ro cât şi pe paginile de Facebook şi Instagram.

O persoană poate achiziţiona un număr nelimitat de produse care fac parte dintr-o singură campanie şi poate participă la toate campaniile Ecoterapia dacă îndeplineşte condiţiile de participare.

Livrarea se realizează în conformitate cu informaţiile prezentate în rubrică Livrare comandă care se regăseşte în site-ul www.ecoterapia.ro

Costurile de transport sunt suportate de Organizator în măsura în care câştigătorul indică o adresă de livrare de pe teritoriul României.

    Limitarea Răspunderii
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a monitoriza desfăşoară campaniilor şi are dreptul de a exclude definitiv orice participant care prezintă comportament fraudulos, dezinformează publicul ori transmite acuzaţii public afectând bunul mers al campaniilor.

    Taxe şi impozite
Organizatorul campaniilor este răspunzător să funcţioneze conform prevederilor legale în vigoare, este răspunzător de plata taxelor sau obligaţiilor financiare. Prezentele campanii se desfăşoară cu scopul promovării produselor noi apărute în portofoliul Ecoterapia şi în scopul stimulării vânzărilor.

    Litigii
Eventualele neînţelegeri apărute între Organizator şi participanţii la campaniile Ecoterapia se vor soluţiona în mod amiabil.

    Întreruperea campaniei promoţionale
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament pe toată perioadă desfăşurării campaniei, din motive întemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre modificările realizate. (afişare pe site, Facebook său Instagram).

Pentru întrebări, sesizări sau atunci când doriţi să vă exercitaţi drepturile legale, vă rugăm să ne contactaţi la adresă de e-mail: sesizari.ecoterapia@gmail.com


REGULAMENT CAMPANIE SUMMER SALE desfasurata in perioada 26.06.2021-13.09.2021

Prezentul regulament stabileşte termenii şi condiţiile de desfăşurare al campaniei SUMMER SALE, campanie care prezintă reduceri de preţuri şi oferte pentru produsele Ecoterapia şi se desfăşoară pe site-ul www.ecoterapia.ro.

Participarea la campania SUMMER SALE constituie acceptarea expresă şi necondiţionată a termenilor şi condiţiilor de mai jos.

Regulamentul campaniei promoţionale:

    Cumpăra 4 Uleiuri esenţiale pure Ecoterapia şi vei primi 5
Pentru achiziţionarea a 4 Uleiuri esenţiale pure Ecoterapia primeşti un Ulei esenţiale pure Ecoterapia gratuit, la alegere dintr-o selecţie de 6 sortimente de uleiuri.

SAU

    Cumpăra 8 şi vei primi 10
Pentru achiziţionarea a 8 Uleiuri esenţiale pure Ecoterapia primeşti două Uleiuri esenţiale pure Ecoterapia gratuite, la alegere dintr-o selecţie de 10 sortimente de uleiuri. *

    Discounturi între 0% şi 30%
Pentru toate Difuzoarele de Aromaterapie Ecoterapia disponibile pe site-ul www.ecoterapia.ro beneficiezi de preţuri cu reduceri între 0% şi 30%

    Primeşti un Ulei esenţial Ecoterapia BONUS
La achiziţia oricărui Difuzoarele de Aromaterapie Ecoterapia primeşti gratuit un Ulei esenţial Ecoterapia**

    Transport GRATUIT
Pentru depăşirea pragului de 300 lei beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT oriunde pe teritoriul României.

    CADOU SPECIAL
Dacă acumulezi produse în valoare de 500 lei pe o singură comandă primeşti din partea ECOTERAPIA cadou Set Brăţara inox pentru Aromaterapie model #17/negru

Regulamentul campaniilor promoţionale este afişat şi disponibil site-ul www.ecoterapia.ro pe toată perioadă de desfăşurare a promoţiilor.

Acest regulament este o completare a regulamentului general de funcţionare, este realizat pentru bună desfăşurare a campaniei Summer Sale. Regulamentul General este disponibil pe site-ul www.ecoterapia.ro.


*Această campanie nu permite achiziţionarea mai multor pachete de uleiuri esenţiale pe aceeaşi comandă.

** Ulei esenţial Ecoterapia este ales în funcţie de limita stocului disponibil.


   Mecanism Premii Instant in Campania Black Friday 20121 ( 19.11 - 21.11)

Campania Black Friday iti aduce Premii instant. Prima comanda din Campanie va fi si prima castigatoare. Urmatoarele premii vor fi  alocate la  fiecare a 50 -a comanda din campanie.  Premiul consta intr-un Difuzor de Aromaterapie Cornucopia. Vor fi alocate pana la 10  difuzoare.

Vor fi eligibile comenzile in valoare minima de 100 lei.

Clientul va fi informat prin email iar premiul va fi transmis odata cu comanda realizata.

Prin acceptarea premiului clientul isi va da acordul ca numarul comenzii castigatoare si numele sa fie facute publice.