Masuri Coronavirus

  În urma pandemiei cauzate de virusul COVID-19, că și echipa ne-am responsabilizat și am implementat toate măsurile care se impun pentru eliminarea riscurilor de răspândire a virusului.

Partea noastră:

1. Dezinfectarea sediului periodic cu substanțe pe baza de clor si alcool.

2. Marfurile care vin din import sunt tratate cu substanțe dezinfectante avizate de ministerul sănătății. Nu importăm produse din zonele 'rosii'.

3. Toate retururile, coletele si plicurile nu intră in sediu fără a fi dezinfectate.

4. Colegii care nu pot lucra de acasă evită transportul în comun, folosind autoturismele personale.

5. Distantarea fizica de cel putin 2 metri intre birouri.

6. Punerea la dispoziția colegilor a produselor pentru igienă: spirt, săpun și mănuși de unică folosință.

Partea ta:

1. Evită pe cât posibil plata cu CASH. Folosește modalitatea de plată cu cardul 100% securizată prin Mobilpay, pe care o avem implementată în magazinul online. În acest fel riscul împrăștierii virusului de pe suprafața bacnotelor este eliminat.

2. Cu toate ca nu se cunoaste nici un caz de contaminare prin intermediul coletelor, cumpărăturile online fiind cele mai sigure in momentul de față, totusi la primirea coletului, înainte de despachetare, pulverizează pe toate suprafețele solutie pe baza de alcool cu cel puțin 70%.

3. Nu te panica! Să ramânem aproape de cei dragi din familiile noastre si să ne pastrăm sănătatea trupeasca, mentală si spirituală într-un echilibru. Cu siguranță vom trece peste asta si s-ar putea sa nu fie chiar atât de greu.

Iți dorim multă sănătate!