Regulament campanie Summer Sale

Campania ”Summer Sale” se va desfăşura în perioada 15.06 - 13.09.2021.

Prezentul regulament stabileşte termenii şi condiţiile de desfăşurare al campaniei SUMMER SALE, campanie care prezintă reduceri de preţuri şi oferte pentru produsele Ecoterapia şi se desfăşoară pe site-ul www.ecoterapia.ro.

Participarea la campania SUMMER SALE constituie acceptarea expresă şi necondiţionată a termenilor şi condiţiilor de mai jos.

Regulamentul campaniei promoţionale:

    Cumpăra 4 Uleiuri esenţiale pure Ecoterapia şi vei primi 5
Pentru achiziţionarea a 4 Uleiuri esenţiale pure Ecoterapia primeşti un Ulei esenţiale pure Ecoterapia gratuit, la alegere dintr-o selecţie de 6 sortimente de uleiuri.

SAU

    Cumpăra 8 şi vei primi 10
Pentru achiziţionarea a 8 Uleiuri esenţiale pure Ecoterapia primeşti două Uleiuri esenţiale pure Ecoterapia gratuite, la alegere dintr-o selecţie de 10 sortimente de uleiuri. *

    Discounturi între 0% şi 30%
Pentru toate Difuzoarele de Aromaterapie Ecoterapia disponibile pe site-ul www.ecoterapia.ro beneficiezi de preţuri cu reduceri între 0% şi 30%

    Primeşti un Ulei esenţial Ecoterapia BONUS
La achiziţia oricărui Difuzoarele de Aromaterapie Ecoterapia primeşti gratuit un Ulei esenţial Ecoterapia**

    Transport GRATUIT
Pentru depăşirea pragului de 300 lei beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT oriunde pe teritoriul României.

    CADOU SPECIAL
Dacă acumulezi produse în valoare de 500 lei pe o singură comandă primeşti din partea ECOTERAPIA cadou Set Brăţara inox pentru Aromaterapie model #17/negru

Regulamentul campaniilor promoţionale este afişat şi disponibil site-ul www.ecoterapia.ro pe toată perioadă de desfăşurare a promoţiilor.

Acest regulament este o completare a regulamentului general de funcţionare, este realizat pentru bună desfăşurare a campaniei Summer Sale. Regulamentul General este disponibil pe site-ul www.ecoterapia.ro.*Această campanie nu permite achiziţionarea mai multor pachete de uleiuri esenţiale pe aceeaşi comandă.

** Ulei esenţial Ecoterapia este ales în funcţie de limita stocului disponibil.


Produsele participante în campanie vor fi semnalizate cu logo ” Summer Sale”

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Toate produsele participante la campanie beneficiază de garanţia legală precum şi termen de retur conform Termeni și Condiții disponibil pe site-ul ecoterapia.ro

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica, întrerupe sau prelungi termenul campaniei precum şi de a modifica regulamentul campaniei, în orice moment pe perioada de desfășurare a acesteia cu informarea prealabilă a consumatorilor.