Regulament GIVEAWAY

Regulament de participare la Ecoterapia GIVEAWAY

 

Prezentul regulament stabileşte termenii şi condiţiile de desfăşurare al GIVEAWAY-ului realizat prin intermediului paginii de social media Facebook Ecoterapia.

Participarea la GIVEAWAY constituie acceptarea expresă şi necondiţionată a termenilor şi condiţiilor de mai jos.

Regulamentul de participare/desfăşurare este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant la adresa www.ecoterapia.ro.

ORGANIZATOR:

Organizatorul acestui GIVEAWAY este SC ECOTERAPIA SRL, cu Sediul Social în Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 21, bl.4, sector 4, Bucureşti. Cod unic de identificare RO 41118705, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/6424/2019, adresa de email ecoterapia.mag@gmail.com, telefon contact: 0767540149

PREMIUL ŞI CONDIŢIILE DE ORGANIZARE

Premiul acestui GIVEAWAY constă în oferirea a 5 Difuzoare de aromaterapie Happy 7 + 5 Uleiuri Esențiale Pure de Lămâie Ecoterapia. Premiul nu poate fi înlocuit la solicitarea participanţilor, iar valoarea produselor oferite este de 685 Lei.

GIVEAWAY-ul se desfăşoară în perioada 23 iunie-26 iunie 2021, pe pagina de Facebook Ecoterapia. Vor fi eligibile comentariile postate până pe data de 26.06.2021 ora 15.00.

GIVEAWAY-ul este realizat cu ocazia realizării unui număr de 30.000 de urmăritori pe această pagină.

DREPTUL DE PARTICIPARE

Participarea la GIVEAWAY este gratuită pentru orice persoană fizică care îndeplineşte următoarele condiţii:

  • are domiciliul sau reşedinţa în România;
  • are un cont activ şi public alocat platformei FACEBOOK;
  • este urmăritor al paginii Ecoterapia de pe platforma Facebook;
  • postează un comentariu/ distribuie  postarea realizată special pentru acest GIVEAWAY.

 

DESEMNAREA CÂŞTIGĂTORULUI ŞI ACORDAREA PREMIULUI

Câştigătorul GIVEAWAY este ales în mod aleatoriu dintre persoanele care îndeplinesc condiţiile expuse în prezentul regulament prin intermediul unui program software, respectiv commentpicker.com. In situația în care un participant a postat mai multe comentarii la extragere va fi luat în considerare un singur comentariu. Extragerea câştigătorilor se va realiza în dată de 26 iunie 2021, ora 18:00 iar câştigătorii vor fi anunţaţi printr-o postare video pe pagina facebook Ecoterapia.

Dacă câştigătorul extras nu îndeplineşte condiţiile din prezentul Regulament sau refuză premiul, se va face o nouă extragere aleatorie pentru desemnarea altui câştigător.

Câştigătorul va fi contactat de Organizator în termen de cel mult 5 zile de la data anunţului prin intermediul platformei Facebook.

Costurile de transport sunt suportate de Organizator în măsura în care câştigătorul indică o adresă de livrare de pe teritoriul României.

Eventualele neînţelegeri apărute între Organizator şi participanţii la GIVEAWAY se vor soluţiona în mod amiabil.

Pentru transmiterea premiului şi îndeplinirea obligaţiilor legale, Organizatorul va solicita câştigătorului o serie de date cu caracter personal suplimentare, precum: numele şi prenumele, adresa de livrare, adresa de e-mail, număr de telefon.

Pentru întrebări, sesizări sau atunci când doriţi să vă exercitaţi drepturile legale, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: sesizari.ecoterapia@gmail.com