Termeni si conditii Club Ecoterapia Aromatica

Termeni şi condiţii Membru Club Ecoterapia Aromatica

       1.INTRODUCERE
   1.1 Prezentul document stabileşte termenii și condiţiile în care orice persoană poate deveni membru al Clubului Ecoterapia Aromatica, administrat de Ecoterapia S.R.L înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/ 6424/ 2019. Neacceptarea termenilor şi condiţiilor va atrage imposibilitatea de a deveni membrul Clubului

    1.2. Până la 31.12.2022 înscrierea în Clubul Ecoterapia Aromatica este gratuită.

    1.3  În calitate de membru veți putea avea acces la oferte exclusive oferite de Ecoterapia.ro, veţi învăţa cum să folosiţi eficient uleiurile esenţiale, veţi avea acces la grupul privat Ecoterapia Aromatica.

    1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

    Conform cerinţelor REGULAMENTULUI PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI UE nr.679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/ 46/ CE (Regulament general privind protecția datelor) Ecoterapia are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi, în calitate de Membru al CLubului Ecoterapia Aromatica, prin completarea următoarelor informații: nume și prenume, număr de telefon, adresă de e-mail. Acestea vor fi folosite doar în scopul menţionat în cadrul acestui contract.

     

        3 MEMBRALITATEA

    3.1 Poate deveni membru al Clubului Ecoterapia Aromatica orice persoană fizică, care are un cont de e-mail actual și valabil şi care are cel puțin vârsta de 18 ani împliniți la data înscrierii ca Membru.

    Nu pot participa persoanele juridice și nici persoanele fizice autorizate, fundațiile, asociațiile sau alte forme de organizare colectivă. Calitatea de membru nu poate fi utilizată pentru revânzarea produselor Ecoterapia achiziționate sau pentru realizarea de profit în orice mod.

    3.2 Prin depunerea Formularului de înscriere în Clubul Ecoterapia Aromatica, declarați că aveți vârsta de 18 ani împliniți la dată înscrierii în program și că sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții. În cererea de aderare va trebui să completați toate câmpurile.

     3.3 Calitatea de membru al Clubului Ecoterapia Aromatica este personală şi nu poate fi transmisă altei persoane acestor Termeni și Condiții, precum și celorlalte altor regulamente, reglementări, politici și proceduri adoptate de Ecoterapia SRL sau aduse la dispoziția dvs. în orice alt mod şi acceptate de dvs. în momentul participării la oferte, recompense, achiziții și alte servicii conexe. O persoană poate avea un singur cont de Membru Ecoterapia Aromatica, în caz contrar îşi va pierde dreptul de Membru.

     3.4 Companiile, grupurile, asociațiile sau alte entități ori alte persoane care efectuează achiziții comerciale sau în vrac nu sunt eligibile pentru aderare la programul de loialitate. Calitatea de membru nu poate fi utilizată pentru revânzare sau profit.

    3.5 Este de responsabilitatea dvs. și o condiție pentru calitatea de membru să vă mențineți actualizate adresa de e-mail și datele de contact.

    3.6 Durata Programului de loialitate și calitatea dumneavoastră de membru al |Clubului Ecoterapia este nedeterminată, până la data la care contul dumneavoastră este anulat.

           4 MECANISMUL CLUBULUI ECOTERAPIA AROMATICA

      4.1 Clubul Ecoterapia Aromatica este un program care se desfăşoară la nivel național și constă atât în achiziţia de produse Ecoterapia, la preţuri exclusive pentru membrii clubului cât şi în oferirea de suport informaţional şi formal.
      4.2 După trimiterea formularului de înscriere, vei primi un email de ghidare pentru a putea accesa beneficiile calităţii de membru precum şi codul de membru

      4.3 Periodic, dar nu mai des de 2 ori pe săptămână, vei primi pe email promoţii exclusive şi informaţii tematice din lumea aromaterapiei.

      4.4 Vei fi notificat prin SMS/ WhatsApp ori de câte ori o promoţie sau o informatie devine activă, nu mai mult de două ori pe săptămână.

      4.5 Pentru înscrierea în grupul privat de facebook va fi necesar să trimiţi solicitare de acceptare către grupul  facebook Uleiuri Esenţiale Pure Ecoterapia.

       

       

             5  MODIFICĂRI, REZILIERE ȘI/ SAU PIERDEREA MEMBRALITATII

        5.1 Puteți să vă anulați calitatea de membru în orice moment printr-o solicitare scrisă la adresa de email ecoterapia.mag@gmail.com.

        5.2 Ecoterapia poate, la discreția sa, să rezilieze, să schimbe, să limiteze, să suspende sau să modifice condiţiile de membralite și/ sau Termenii și condițiile în orice moment. Orice astfel de modificare va intra în vigoare după paisprezece (14) zile calendaristice de la data la care ați fost informat (ă) despre o astfel de modificare, fie email, SMS/ WhatsApp sau grupul facebook, fie printr-o combinație a acestora. Dacă nu acceptați modificările, aveți dreptul să vă anulați calitatea de membru.

        5.3 Ecoterapia își rezervă dreptul de a efectua modificări minore Termenilor și condițiilor fără notificare prealabilă, cu condiția ca aceste modificări să nu afecteze calitatea de membru într-un mod negativ. Orice astfel de modificări vor fi reflectate în Termenii și Condițiile Ecoterapia Vă rugăm să vă asigurați că rămâneți la curent cu Termenii și Condițiile. Veți găsi întotdeauna cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe ecoterapia.ro

        5.4 Orice încălcare a regulilor de membralitate, fraudă dovedită sau probabilă, nerespectarea Termenilor și Condițiilor, inactivitatea contului, furnizarea de date incorecte sau orice fapte în detrimentul intereselor Ecoterapia pot duce la încetarea caliattii de membru

        5.5 Ne rezervăm dreptul de a adapta metodele de plată și/ sau de a revoca sau restricționa accesul ca memebru

         Motivele pentru adaptarea, revocarea sau restricționarea metodelor de plată pot include, dar nu se limitează la următoarele: (1) Returnări neobișnuit de frecvente și/ sau neobișnuit de numeroase; (2) Comportament care demonstrează intenția clară de a revinde și/ sau de a câștiga un profit din achiziționarea produselor noastre; sau (3) Mai multe conturi și/ sau înregistrarea unui cont nou de către utilizatorii suspendați anterior (4) nerespactarea regulilor grupului de facebook, precum şi distribuirea neautorizată a materialelor de informare recepţionate prin inntermediul email-ului sau a grupului de Facebook. Dacă accesul dumneavoastră a fost restricționat și credeți că este vorba de o greșeală, vă rugăm să luați legătura cu noi prin email la adresa ecoterapia. mag@gmail.com

        1. LIMITAREA RĂSPUNDERII

        6.1 Ecoterapia SRL nu va fi responsabilă pentru erorile de sistem sau pentru orice altă eroare derivată din nefuncţionarea mijloacelor de comunicare sau pentru alte consecințe care decurg din acestea. Ecoterapia nu își asumă răspunderea pentru nicio pierdere sau daună care decurge din suspendarea, modificarea sau rezilierea sau care are/ au orice fel de legătură cu Membraliatea in clubul Ecoterapia Aromatica, cu excepția răspunderii care nu poate fi exclusă conform prevederilor legale.

        6.2 Ecoterapia SRL nu va fi responsabilă pentru utilizarea programului şi efectuarea de acţiuni în numele membrului clubului de către terțe părți neautorizate.

        1. LEGISLAȚIA ÎN VIGOARE ȘI JURISDICȚIA

        7.1 Orice dispută, revendicare sau controversă care apare şi care nu poate fi rezolvată pe cale amibiabila, sau care se referă la acești Termeni și condiții sau la calitatea de membru va fi soluționată de către instanțele competente din România, cu excepția cazului în care există dispoziții contrare în legislația în vigoare obligatorie privind protecția consumatorului.

        7.2 Toate achiziţiile care vor fi făcute în baza membralitatii în clubul Ecoterapia vor respecta Termenii şi condiţiile generale care sunt disponibile în site-ul ecoterapia.ro

        7.3 Invaliditatea sau neaplicabilitatea unor prevederi din Termeni și Condiții nu afectează valabilitatea restului prevederilor. În acest caz, prevederile fără efect sau neaplicabile vor fi înlocuite de către părți cu o prevedere nouă cu efect sau aplicabilă.

        1. CONTACTEAZĂ-NE

        8.1 Toată corespondența cu privire la membralitatea în clubul Ecoterapia Aromatica trebuie trimisă către adresa de email: ecoterapia.mag@gmail.com