De ce să alegi o brățară de aromaterapie

De ce să alegi o brățară de aromaterapie

Dacă și voi sunteți pasionați de uleiurile esențiale și aromaterapie, dacă doriți să vă bucurați în orice circumstanță de beneficiile lor, o brățară difuzor sau după preferință, un colier difuzor de ulei esențial poate fi soluția cea mai potrivită. 

 

 Ce este o brățară / colier difuzor de aromaterapie ? 

Brățara sau colierul difuzor de ulei esențial este un accesoriu din inox prevăzut cu orificii de aerisire în interiorul căreia se află un disc de bumbac.

După ce adaugați câteva picături de ulei esențial, acesta va fi absobit în suportul special creat. Parfumul se va disipa încet pe parcursul zilei astfel ca vei putea beneficia de toate proprietățile uleiului esențial folosit. Două - trei picături sunt suficiente pentru întreaga zi.

  

 Cum funcționează o brățară difuzor de ulei esențial? 

Bineînțeles că există mai multe tipuri de brățări dar toate au același principiu de funcționare: un material poros care poate absorbi uleiul esențial, lăsându-l apoi să se evapore lent. Indiferent de ce model vei alege, modul de adăugare al uleiului esențial este foarte simplu. Acest lucru este foarte important, mai ales în contextul vieții cotidiene, când avem atât de multe lucruri de făcut: trezește copii, pregătește micul dejun, pachețelul pentru școală apoi fugi la serviciu. Uneori diminețile pot fi stresante! Iată cât de important este ca modul de utilizare să fie simplu și la îndemână.

Tot ce trebuie să faci este să alegi uleiul potrivit pentru ziua respectivă și să adaugi una-două picături pe padul special.

Este atât de simplu și eficient!

  

 Avantajele și beneficiile brățărilor de aromaterapie  

Brățările de aromaterpie au câteva beneficii și avantaje. Pe lângă faptul ca ne va îmbunătății întreaga zi, mai inlude și alte beneficii: 

Alternativă la parfum

Parfumurile uzuale conțin chimicale. Mai mult decât atât uleiurile esențiale pot mirosi mult mai bine. Putem crea propriul parfum. Putem folosi câte un ulei esențial pentru fiecare pad în funcție de preferință sau nevoie. 

Aromaterapie

Poate că ai un termen limită pentru o lucrare și te simți stresat sau anxios sau poate vrei să te relaxezi pentru câteva minute la birou. În orice situație, aceste brățări vă permit să te  bucuride beneficiile aromaterapiei in orice moment. În plus, câteva picături durează de obicei toată ziua.

 Eficient

Difuzoarele de ulei esențial, brățară sau colier, sunt foarte eficiente și ajută la reducerea consumului de ulei. Te poți convinge de acest lucru folosind un asttfel de difuzor personal.

 Durabilitate

Este minunat să folosesti uleiuri esențiale prin aplicare topică, dar efectul va dura până la câteva ore. Mai mult decât atât, procedeul de preparare necesită mai mult timp și poate fi mai dificil. În schimb în brățară sau colier trebuie doar să desfaci sticluța cu ulei și să transferi câteva picături iar efectul va fi mai îndelungat.

 Mai Personal 

Unele persoane sunt mai sensibile la mirosurile de parfumuri tradiționale, loțiuni sau chiar la uleiuri esentiale. Datorită faptului că nu vei folosi mult ulei, mirosul nu se împrăsție departe de corpul tău. Astfel persoanele sensibile cu care intrați în contact nu vor fi deranjate.

Portabil

Acesta este unul dintre motivele evidente pentru care am ales să caut și să folosesc o astfel de bijuterie. În loc să iau mai multe sticle cu mine în fiecare zi, aș putea lua amestecul de ulei sau uleiul pe care mi l-am dorit doar adăugând câteva picături la brățara mea. Se difuzează toată ziua în timp ce mă ocup de treburile zilnice, fără a fi nevoie să fac nimic special.

 Stilat

Brățările pentru uleiuri esențiale sunt frumoase și funcționale. Acestea pot adăuga un stil de culoare ținutei tale sau le poți folosi pentru a-ți oferi ținutei un aspect elegant și clasic care să le lege între ele. Puteți găsi o brățară care să se potrivească stilului dvs. și să o purtați în fiecare zi.

Cadouri excelente

Brățara sau colierul de aromaterapie poate fi cadoul ideal. Există diferite modele cu diferite semnificații. Alege modelul potrivit sau mesajul pe care doresti să-l transmiți.


Lasa un comentariu

Comentariile necesita aprobare inainte sa fie publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.


Alte articole

Nevoile pielii dupa expunerea la soare: rehidratare, calmare si regenerare, reducerea daunelor produse de radicalii liberi. Toate aceste nevoi sunt indeplinite cu ajutorul kitului DIY Dual SunCare -Kit befor and after sun
Expunerea la soare are numeroase beneficii dar poate avea si efecte daunatoare motiv pentru care este bine sa stim cum sa ne pregatim inainte de expunerea de la soare si ce produse sa folosim