Reteta sinergie de Primavara

Reteta sinergie de Primavara

Sinergia propusă de noi va avea ca principale componente următoarea compoziţie:

Sinergia rezultată este sigură pentru copii. Aroma unică cu note citrate, ierboase florale şi mentolate cât şi combinaţia de substanţe active va crea la nivel emoţional un efect de echilibrare emoţională, stare de spirit pozitivă, creativă şi stimulantă.

La nivel fizic poate constitui suport pentru o respiraţie uşoară prin efectul antiinflamator şi decongestionat coroborat cu proprietăţile antialergice şi imuno stimulatoare poate aduce beneficii şi suport în cazul alergiilor.

La nivel osteo muscular vă poate ajuta reducând senzaţiile de durere de la nivel muscular şi al articulaţiilor.

Poate ajuta refacerea pielii în caz de arsuri, roşeaţă provocată de irigaţii, diverse ciuperci.
Într-o sticluţă de 10 ml amestecă:
  • 100 picături de Ulei esenţial Lavandă
  • 50 picături de Ulei esenţial de Peppermint
  • 10 Picături de ulei esenţial de Lemongrass.
(Efectele terapeutice sunt prezumate pe bază studiilor componentelor active).

Cum poţi folosi acesta sinergie și ce beneficii aduce?

Difuzare: adăugaţi 10 -12 picături din amestecul obţinut la 100 ml apa şi difuzaţi de 3 ori pe zi maxim o oră. Vă veţi bucura de un aer igienizat, suport pentru respiraţie şi imunitate.

Inhalator: puteţi adăuga 3 picături din această sinergie în inhalatorul personal pentru un echilibrul emoţional şi stimularea creativităţii dar şi în pentru suport antialergic.
Inhalaţiile la aburi: sunt deosebit de benefice pentru sistemul respirator dar aduc beneficii atunci când alergiile nu-ţi dau pace. În plus şi tenul va benefica de pe urma acestei metode. În aceste situaţii se recomandă să faceţi de 3-5 ori pe zi inhalaţii la abur cu ulei esenţial.
Cum procedăm: într-un bol punem 500 ml de apă fierbinte şi 1 picătură din sinergia Buchet de Primăvară. Închidem ochii, punem faţă deasupra bolului astfel încât să simţim aburul confortabil, să nu ne frigă şi acoperim capul cu un prosop, inspirând aburul aromat. Acoperim capul cu un prosop ţinându-l deasupra aburului pentru unu-două minute, timp în care vă relaxaţi, inspirati şi apoi expiraţi. Dacă nu vă simţiţi confortabil, puteţi scoate capul afară din când în când.

Lasa un comentariu

Comentariile necesita aprobare inainte sa fie publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.


Alte articole

Nevoile pielii dupa expunerea la soare: rehidratare, calmare si regenerare, reducerea daunelor produse de radicalii liberi. Toate aceste nevoi sunt indeplinite cu ajutorul kitului DIY Dual SunCare -Kit befor and after sun
Expunerea la soare are numeroase beneficii dar poate avea si efecte daunatoare motiv pentru care este bine sa stim cum sa ne pregatim inainte de expunerea de la soare si ce produse sa folosim