Reţetă sinergie Umunity Boost

Reţetă sinergie Umunity Boost

Conține în proporții apropiate (19% eugenol, 20% eucalyptol și 23% limonene) principiile active ale celor trei uleiurilor esențiale.

 

Într-o sticluţa de 5 sau 10 ml amestecă:

  • 30 picături de Ulei esențial Scorțișoară
  • 40 picături de Ulei esențial de Eucalipt Globus
  • 50 Picături de ulei esențial de Portocală.

 

Cum poţi folosi acesta sinergie și ce benefificii aduce?

Difuzare: adăugați 10-11 picături din amestecul obținut la 100 ml apă și difuzați de 3 ori pe zi maxim o oră. Vă veți bucura de un aer igienizat, suport pentru respirație și imunitate.

Puteți adauga 3 picături din această sinergie în inhalatorul personal pentru un boost de energie și vitalitate dar și pentru nas înfundat.

Inhalatiile la aburi sunt deosebit de benefifice atunci când simți că răceala îți bate la ușă sau când ai stat în preajma unor oameni bolnavi.

În aceste situații se recomandă să faceți de 3-5 ori pe zi inhalații la abur cu uleiuri esențiale.

 

Cum procedăm:

într-un bol punem 500 ml de apă fierbinte și 1 picătură din sinergia Imunity Boost.

Închidem ochii, punem față desupra bolului astfel încât să simțim aburul confortabil, să nu ne frigă și acoperim capul cu un prosop, inspirând aburul aromat.

Acoperim capul cu un prosop țînându-l deasupra aburului pentru un minut-două, timp în care vă relaxați și inspirați și apoi expirați. Dacă nu va simțiți confortabil, puteți scoate capul afară din când în când.

 

Alte sugestii de utilizare a sinergiei Imunity Boost:

Un alt mod în care mai puteți folosi sinergia este baia. Utilizarea uleiurilor esențiale la baie este o binecuvântare din toate punctele de vedere: nivel psihic, muscla, osos și respirator.

Adăugați 5 picături în 2 linguri de ulei de baie, gel de duș, ulei purtător sau solubol, puneți în cadă de baie și ralaxați-vă. Dacă veți adăuga și o mâna de sare marină, vei avea parte de terapie la superlativ, o adevărată experiență Spa binefăcatoare.

Utilizarea masajului cu uleiuri esenţiale este eficientă pentru durerile musculare, ariculare și osoase.  Adăugați 15-18 picături din sinergia Imunty Boost

în 30 ml ulei vegetal, în funcție de preferință. Masați întregul corp sau zonele dureroase până la 3 ori pe zi.

Pentru tenul acneic se poate folosi aceeași diluție dar în Ulei de Cânepă.

Se aplică pe zonele cu probleme dimineața și seara.

 


Lasa un comentariu

Comentariile necesita aprobare inainte sa fie publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.


Alte articole

Nevoile pielii dupa expunerea la soare: rehidratare, calmare si regenerare, reducerea daunelor produse de radicalii liberi. Toate aceste nevoi sunt indeplinite cu ajutorul kitului DIY Dual SunCare -Kit befor and after sun
Expunerea la soare are numeroase beneficii dar poate avea si efecte daunatoare motiv pentru care este bine sa stim cum sa ne pregatim inainte de expunerea de la soare si ce produse sa folosim